saha urang

Wuxi Union lokasina di propinsi Wuxi Jiangsu, deukeut Shanghai diadegkeun dina 2006. Kami eksportir profésional pikeun suplai rumah tangga kaasup parabot beberesih rumah tangga kayaning pel lanté, squeegees jandela, brooms , kitchenware beberesih brushes, lilin jeung fragrances.Taun 2007 urang ngadegkeun usaha patungan lilin.Saprak harita bisnis urang geus ngembang pesat unggal taun…

Tambih deui...
  • zhanshi
  • zhanshi
  • zhanshi
  • zhanshi
  • zhanshi
  • zhanshi
  • zhanshi